politologul a spus cum lend-lease arme va ajuta Ucraina  foto ua.depositphotos.compolitologul a spus cum armele vor ajuta prin lend-lease în Ucraina foto ua.depositphotos.com

Putin ar putea avea sarcina de a distruge Ucraina, schimbarea puterii și un nou guvern la Kiev, dar, de fapt, ORDLO și Crimeea ucraineană se extind până la granițele regiunilor Herson și Zaporozhye.

despre acest lucru într-un interviu, a spus politologul și publicistul rus Andrey Piontkovsky.

“Când Moscova a trecut la” a doua ” etapă a războiului din Donbas, nu au reușit să obțină nimic radical timp de două luni. Da, Rusia are un mare avantaj în ceea ce privește puterea de foc, artileria și aviația cu rachete. Ei bine, au luat o Popasnaya, acum există bătălii pentru Severodonetsk, dar acest lucru nu a fost planificat la Kremlin”, a spus Piontkovsky.

Citește și:  expertul a sugerat când se va încheia a doua fază a războiului din Ucraina și va începe a treia (video) Expertul a sugerat când se va încheia a doua fază a războiului din Ucraina și a treia va începe (video) publicistul rus a numit timpul ideal pentru contraofensiva APU publicistul rus a numit “timpul ideal” pentru contraofensiva APU

Perspectivele acestui război pe scară largă, în opinia sa, depind de configurația raportului forțelor militare. Statele Unite în cadrul lend-lease, și un total de 43 de țări din Ramstein a promis să ofere asistență militară pentru Ucraina. Prin urmare, perspectiva războiului se va schimba atunci când toate aceste echipamente militare vor ajunge pe câmpul de luptă.

“Puteți vizualiza lista. Acestea nu sunt câteva promisiuni ale politicienilor – acesta este textul legii lend-lease adoptată de Congres. Există sisteme Patriot care vor consolida apărarea aeriană, luptătorii americani F-16, tancurile, transportatorii de personal blindat. Adică va exista o schimbare radicală a echilibrului forțelor. Deci, acum Moscova încearcă cu disperare să folosească fereastra de oportunitate,și să profite și mai multe teritorii din Donbas, astfel încât atunci când acest echilibru de forțe nu se schimbă în favoarea ei, folosindu-și toți agenții occidentali din Europa și Statele Unite pentru a pune presiune asupra societății ucrainene și a autorităților pentru a-i forța să legitimeze aceste formațiuni teritoriale”, și-a exprimat opinia Piontkovsky.

După cum a raportat UNIAN, Andrei Piontkovsky, un politolog rus care trăiește în Statele Unite, a declarat că patru țări NATO și UE paralizează asistența acordată Ucrainei simultan. Acestea sunt Italia, Franța, Germania și Ungaria – joacă de partea lui Putin, paralizând astfel activitățile UE și NATO în sprijinul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.