încărcarea a scăzut la punctele de control de la granița cu Polonia/Foto Unian, Andrey Kravchenko

Președinte al administrației militare regionale Lviv Maxim Kozitsky solicită POLONIEI să deschidă puncte de control suplimentare la frontieră.

Kozitsky a spus acest lucru în telegramă după o întâlnire cu vicepreședintele Seimului Republicii Polone Malgorzata Gosewska și Consulul General al Republicii Polone la Lviv Eliza Zvonkevich, în conversație cu care și-a exprimat recunoștința și respectul profund pentru poporul polonez din Ucraina.

“Punctele de control de la granița cu Polonia sunt acum semnificativ mai puțin încărcate, dar acest lucru se poate schimba în cazul unei escaladări a conflictului. Prin urmare, am apelat la partenerii polonezi cu privire la posibilitatea deschiderii punctelor de control în Varyazh și Nizhankovichi, care nu au fost încă puse în funcțiune, și amenajarea infrastructurii sociale în apropierea lor”, a spus Kozitsky.

el a mai spus că a fost discutată necesitatea îmbunătățirii comunicării feroviare între Ucraina și Polonia.anterior, ONU a raportat că 3 milioane de refugiați au părăsit deja Ucraina din cauza războiului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.