situația de la frontieră este controlată , avem bombardarea frontierei/foto facebook.com/DPSUkraine Situația de la frontieră este controlată , avem bombardarea frontierei/foto facebook.com/DPSUkraine

Situația de la granița Ucrainei este controlată, avem bombardarea zonei de frontieră.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Chernihiv Vyacheslav Chaus.

“Există o mulțime de întrebări cu privire la situația de la frontieră chiar acum. În special, mă interesează dacă a început a doua fază a operațiunii terestre a inamicului. Începând cu ora 7: 12, situația este controlată la frontieră. Am bombardat zona de frontieră. Sunt la fel ca în ultimele luni. Serviciul Frontierei de Stat al Ucrainei controlează situația de la frontiera de stat”, a spus el.

Chaus a cerut, de asemenea, locuitorilor din regiune să nu neglijeze interdicția de a vizita pădurile.

“În plus, vreau să fac apel la locuitorii din regiunea Chernihiv cu privire la interdicția de a vizita pădurile. Vă rog foarte mult, dragi locuitori din Chernihiv, în special comunitățile noastre din nord, să nu neglijați această interdicție. Acest lucru este foarte important, deoarece există un risc pentru viață și sănătate. De asemenea, ne pregătim să întâlnim inamicul Dacă decide să vină din nou la noi. Prin urmare, vă rugăm să nu vizitați pădurile”, a subliniat el.

Trebuie remarcat faptul că inamicul continuă să lanseze lovituri aeriene și rachete, inclusiv de pe teritoriul Republicii Belarus.

Reamintim că astăzi, pe 28 iulie, potrivit OK “Nord”, ocupanții ruși au tras peste 20 de rachete de pe teritoriul Belarusului. Sistemul ucrainean de apărare aeriană funcționa.

cu toate acestea, este cunoscut despre 10 “sosiri” în regiunea Chernihiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.