APU a distrus postul de comandă al ocupanților  photo ua.depositphotos.com

La Aeroportul din Cernobayevka (Regiunea Kherson), armata ucraineană a distrus postul de comandă al armatei combinate de arme din districtul militar sudic al Federației Ruse, comandantul lor a fost ucis.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost anunțat la un briefing de către consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich.

“Aerodromul din Cernobayevka, pe care rușii îl folosesc ca post de comandă și loc de adunare pentru aeronave, ne-a mulțumit încă o dată cu rezultatul. Forțele Armate ale Ucrainei au lovit din nou la aeroportul din Chernobayevka. Conform datelor preliminare, postul de comandă avansat al celei de-a 8-a armate combinate a districtului militar sudic al Federației Ruse a fost distrus”, a spus Arestovici.

Potrivit acestuia, aceasta este direcția care a fost responsabilă pentru ORDLO – crearea și furnizarea “Forțelor Armate” ale așa-numitului “l /DNR”, care făceau parte din mașina militară a Rusiei fasciste.

“Conform datelor preliminare, comandantul acestei armate a fost ucis. Poate nu numai el, ci și alți generali. Informațiile sunt clarificate”, a adăugat Arestovich.

după cum a raportat UNIAN, pe 7 martie, comanda infanteriei navale a Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că în apropiere de Herson, armata ucraineană a tras asupra unui aerodrom controlat de ocupanți și a distrus peste 30 de elicoptere inamice.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.