cererea autorităților este dictată de măsurile de securitate/foto ua.depositphotos.com Cererea autorităților este dictată de măsuri de securitate/foto ua.depositphotos.com

Pe fondul invaziei militare pe scară largă a Rusiei pe teritoriul Ucrainei independente, autoritățile orașului Kiev solicită locuitorilor orașului să se abțină de la vizitarea cimitirelor în zilele memoriale pentru perioada legii marțiale.

O astfel de cerere este dictată de măsuri de securitate. Acest lucru a fost declarat de către primul șef adjunct al orașului Kiev Administrația de Stat Nikolay Povoroznik, serviciul de presă al KSCA a raportat.

Locuitorii din Kiev sunt rugați să nu creeze mulțimi de oameni în aceste zile în locurile de înmormântare.

“În mod tradițional, zilele memoriale sunt ținute în Ucraina după Paște, ucrainenii onorează memoria rudelor decedate și a celor dragi vizitând cimitirele. Vă reamintesc că legea marțială continuă să funcționeze pe teritoriul Ucrainei și, în special, la Kiev. De la începutul ostilităților, capitala a fost supusă în mod repetat atacurilor cu rachete, civilii au fost uciși, casele, școlile, grădinițele au fost avariate. Există fapte de bombardare și teritorii ale cimitirelor. Nu creați mulțimi de oameni pe teritoriile cimitirelor în aceste zile, nu vă puneți în pericol pe voi înșivă și pe cei dragi”, a spus Povoroznik.

Citește și:  Cum să părăsiți Kievul pe 27 aprilie: programul trenurilor Cum să părăsiți Kievul pe 27 aprilie: programul trenurilor nu au existat încă astfel de reduceri: războiul a schimbat radical prețurile pentru locuințele de închiriere la Kiev Nu au existat încă astfel de reduceri: războiul a schimbat radical prețurile locuințelor de închiriere la Kiev  generalul SBU a prezis un punct de cotitură în războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei Generalul SBU a prezis un punct de cotitură în războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

războiul împotriva Ucrainei:

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.