pentru ce mor cu adevărat militarii ruși?/foto UNIAN, Serghei Reva

La început, Rusia nu și-a recunoscut moartea și a aruncat cadavrele soldaților săi în Ucraina. Apoi a început să-și îngroape eroii în covoare și cutii de legume. Și acum am decis să șterg numele celor distruși din istorie ștergând paginile de memorie. 

Jurnaliștii programului Groshi au povestit de ce numărul militarilor ruși lichidați în Ucraina este ascuns cu atenție și de ce mor de fapt.

La începutul unui război la scară largă, reprezentantul oficial al Ministerului rus al apărării, Igor Konashenkov, a declarat că armata rusă nu suferă pierderi în Ucraina. Dar opusul a fost spus de cadavrele soldaților ruși din toată Ucraina. După cum reiese din interceptările conversațiilor ocupanților, comanda pur și simplu nu a luat cadavrele soldaților. Prin urmare, ucrainenii au trebuit să-i îngroape în solul ucrainean în tranșee.

“Dar iată ce este ciudat: de ce mamele soldaților ruși nu au trâmbițat că fiii lor nu iau legătura? Răspunsul este simplu: au fost plătiți pentru tăcerea lor”, spune povestea.

Se remarcă faptul că chiar și Biserica îi cheamă pe ruși să meargă să-și apere patria. Iar acei preoți care nu sunt de acord cu faptul că “războiul este sacru” sunt trimiși la închisoare.

Soldații ruși sunt trimiși în pachete la războiul din Ucraina și apoi îngropați ca niște vite. Mai mult – mai mult: în general, ascund numele morților, ca și cum acest soldat nu ar exista niciodată. 

“Cu toate acestea, numărul celor uciși în Ucraina a crescut atât de mult încât Putin a trebuit să recunoască o parte din pierderi și, desigur, să-i numească cu voce tare eroi și să le acorde postum ordine”, a subliniat Groshi.

după cum sa raportat, luptătorii ucraineni au eliminat propagandistul militar rus Serghei Postnov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.