La Kiev a format o aprovizionare de două săptămâni de produse pentru rezidenții care au rămas în capitală/foto REUTERS

O aprovizionare de două săptămâni cu alimente necesare a fost formată la Kiev pentru cele două milioane de oameni din Kiev care au rămas în oraș.

acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al Administrației de Stat a orașului Kiev.

“Orașul s-a pregătit pentru posibile acțiuni în cazul unei blocade. Cele două milioane de locuitori din Kiev care nu și-au părăsit casele nu vor fi lăsați singuri în caz de deteriorare a situației. Guvernul metropolitan, în cooperare cu mediul de afaceri, a făcut tot posibilul pentru a deschide magazine și farmacii, iar prețurile din acestea au rămas la un nivel accesibil”, Se spune în raport.

Se remarcă faptul că orașul este recunoscător partenerilor ucraineni și străini care au reușit să ofere magazinelor mari și mici cele mai necesare bunuri în cel mai scurt timp posibil și și-au organizat livrarea aproape neîntreruptă.

“În plus, salariile și pensiile sunt plătite în capitală, așa că cerem locuitorilor din Kiev, dacă este posibil, nu numai să cumpere tot ce au nevoie în magazine, ci și să plătească pentru utilități, care sunt furnizate integral. Și, de asemenea, ajuta pe cei care sunt în apropiere!”- chemat la KSCA.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul ucrainean.

inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Kievul.

la 1 martie, rușii din capitală au încercat să doboare un turn TV cu o rachetă, dar l-au lovit pe Babi Yar. În urma atacului, cinci persoane au fost ucise și alte cinci au fost rănite.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.