O parte din BMP Marder poate fi livrată imediat în Ucraina /BundeswehrO parte din BMP Marder poate fi livrată imediat în Ucraina/Bundeswehr

Mai multe vehicule de luptă pentru infanterie Marder ale producătorului German Rheinmetall, care au fost dezafectate de Bundeswehr, au fost acum modernizate și pot fi trimise în Ucraina chiar și astăzi.

Acum, tot ce este necesar este un permis de la Scholz, a declarat CEO-ul concernului Armin Papperger într-un interviu acordat Bild.

Potrivit acestuia, cel puțin cinci vehicule de luptă sunt deja pregătite pentru expediere. În general, compania modernizează în prezent 100 de astfel de IFV-uri.

Suntem în proces de reparare a vehiculelor de luptă a infanteriei 100 Marder, primele vehicule sunt deja gata. Guvernul federal decide când și unde ar trebui livrate, a confirmat el.

În plus, 88 de tancuri Leopard 1 și mai multe tancuri Leopard 2 sunt modernizate la uzină.

Citește și:  Scholz va veni la Kiev cu Macron și Draghi înainte de summitul G7-Bild Scholz va sosi la Kiev cu Macron și Draghi înainte de summitul G7-Bild  Germania nu a permis Spaniei să transfere tancuri în Ucraina: mass - media a subliniat o nuanță importantă Germania nu a permis Spaniei să transfere tancuri în Ucraina: mass-media a subliniat o nuanță importantă Ambasadorul a spus Când Ucraina va primi obuziere și ghepardi din Germania Ambasadorul a spus când Ucraina va primi obuziere și ghepardi din Germania

Trebuie remarcat faptul că preocuparea germană Rheinmetall a apelat în aprilie la guvernul federal cu o cerere de permisiune de a furniza Ucrainei 100 de vehicule de luptă pentru infanterie Marder, dar a fost refuzată.

Anterior, UNIAN a scris deja că în ultimele nouă săptămâni, guvernul German a minimizat sprijinul militar pentru Ucraina. Se remarcă faptul că în perioada 30 Martie-26 mai, Ucraina a primit doar două transporturi de arme de la guvernul German. Ambele loturi conțineau doar dispozitive mici. în același timp, guvernul German refuză să-și transfere tancurile în Ucraina, inclusiv din cauza temerilor că Forțele Armate ucrainene le-ar putea folosi pentru a ataca Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.