fotografie de urgență fotografie de urgență

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a declarat că ocupanții încearcă să agraveze situația combustibilului din Ucraina prin bombardarea infrastructurii de combustibil.

el a spus acest lucru într-un mesaj video.

potrivit președintelui, ocupanții se acumulează forțe în direcția Harkov, în regiunea Zaporozhye.

“Ne – au bombardat din nou infrastructura de combustibil-vor să înrăutățească situația cu combustibil. Desigur, vom răspunde la acest lucru”, a spus Zelensky.

Citește și:  depozitul tuturor munițiilor: detalii despre stocurile distruse ale ocupanților din cristal Depozitul tuturor munițiilor: detalii despre stocurile distruse ale ocupanților din cristal noi pierderi de ocupanți din estul Ucrainei au devenit cunoscute Noi pierderi de ocupanți în estul Ucrainei au devenit cunoscute Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina

După cum a raportat UNIAN, în Ucraina, în ultima săptămână a lunii aprilie, a început o lipsă de combustibil la benzinărie. La începutul lunii iunie, situația s-a îmbunătățit ușor, restricțiile privind eliberarea combustibilului s-au înmuiat la 20 de litri pe rezervor.

Până la jumătatea lunii mai, prețurile reglementate la combustibil erau în vigoare în Ucraina, dar șoferii s-au plâns de costul nejustificat de ridicat al benzinei și motorinei, care a ajuns la 70 UAH pe litru, ceea ce este semnificativ mai mare decât limita de preț a Guvernului.

Prim-ministrul Denis Shmigal a declarat că statul va răspunde la posibile abuzuri pe piața combustibililor în conformitate cu legile din timpul războiului și instruit să efectueze inspecții.

Potrivit ministrului Economiei Yulia Sviridenko, cozile de combustibil la benzinărie vor dispărea după ce rezervele sale sunt prevăzute timp de cel puțin 2 săptămâni. Acum, astfel de stocuri sunt de 7-8 zile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.