nimeni nu știa exact planurile Rusiei pentru o invazie la scară largă a țării noastre, împărtășită de Vladimir Zelensky/foto de REUTERSNimeni nu știa exact planurile Rusiei pentru o invazie pe scară largă a țării noastre, Vladimir Zelensky împărtășit/REUTERS foto

Nimeni nu știa pe deplin despre adevăratele intenții ale Federației Ruse cu privire la o invazie pe scară largă a Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat de Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky într-un interviu cu jurnaliștii, care a fost difuzat în aerul Maratonului de informații.

“Nimeni nu știa până la sfârșitul a ceea ce se întâmplă. Totul nu e adevărat. Nu contează ce spune inteligența despre tine sau despre noi. Nimeni nu știa cu adevărat detaliile. Toată lumea se pregătea pentru diverse evenimente. Am avut propria noastră pregătire, diferite agenții de informații din diferite state au avut propria pregătire și propriile avertismente”, a spus el.

“Nimeni nu avea mai multe detalii decât știam. Nu a fost nimic mai mult decât ceea ce ni s-a spus”, a spus Zelensky.

amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Autoritățile ruse nu au declarat război țării noastre, dar au susținut că a început o “operațiune specială”, în special, pentru a “denazifica” populația ucraineană.

În primul rând, bombele au căzut pe instalațiile militare, iar apoi inamicul a atacat orașele pașnice.

pe 21 mai, consilierul șefului Biroului prezidențial Mikhail Podolyak a declarat că războiul împotriva Federației Ruse intră în faza finală, în timpul căreia vor exista acțiuni contraofensive.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *