explozii sunt auzite lângă Melitopol  photo ua.depositphotos.com Exploziile sunt auzite lângă Melitopol foto ua.depositphotos.com

în apropierea Melitopolului ocupat de ruși, au început “explozii puternice”.

Acest lucru a fost anunțat cu referire la primarul local Ivan Fedorov în emisiunea teledonului național.

“Cu câteva ore în urmă, exploziile au început lângă Melitopol – în partea de sud a orașului. Explozii puternice au început în Akimovka. Acum clarificăm ce este”, a spus el.

În plus, el a spus că ocupanții din Melitopol au început pregătirile pentru un “referendum”.

Citește și:  există o mulțime de răniți: ocupanții din Melitopol nu au suficiente provizii de sânge “Există o mulțime de răniți”: invadatorii din Melitopol nu au suficiente surse de sânge Primarul din Melitopol a spus ce pot face ocupanții cu gauleiterii locali Primarul din Melitopol a spus ce ocupanții pot face cu locale”gauleiters”

“Astăzi, pregătirile sunt în curs pentru un pseudo-referendum – colectarea datelor este în curs. Se suprapun complet cartierului. De exemplu, ieri cartierul Novy Melitopol a fost blocat, unde trăiesc peste 30 de mii de oameni și vin doar în fiecare casă cu un chestionar. Ei întreabă câți oameni locuiesc aici, care sunt rude, ce proprietate aveți, cum tratați Rashiștii, cum tratați Ucraina. Dacă cineva spune că este bine-se dezbracă, caută tatuaje, întreabă și despre rudele din ATO, pot efectua o căutare”, a spus el.

Fedorov a adăugat că oamenii din teritoriile ocupate trăiesc acum într-un astfel de “iad”.”datorită acestor date, vor face niște sondaje false sau pseudo-referendumuri”, crede el.

Potrivit primarului din Melitopol, ocupanții ruși au emis, de asemenea, un ordin potrivit căruia persoanele care își arată cumva afecțiunea pentru Ucraina vor fi deportate. Acum este imposibil să verificați aceste informații din alte surse.

Amintiți-vă că Melitopol se află sub controlul trupelor ruse din 25 februarie. La începutul lunii mai, Primarul Fedorov a declarat că peste 60% dintre locuitori au părăsit orașul ocupat, iar principalele probleme ale celor care au rămas au fost lipsa de alimente și șomajul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *