inamicul a tras din nou la Nikolaev/fotografia serviciului de urgență de Statinamicul a tras din nou la Nikolaev/fotografia serviciului de urgență de Stat

Astăzi, în timpul bombardamentului de dimineață al Mykolaiv, au fost avariate peste 10 case private, trei clădiri înalte și o clădire de birouri.

Acest lucru a fost raportat de primarul Nikolaev Alexander Senkevich în canalul său Telegram.

“Numai în centrul orașului, mai mult de 10 case particulare, trei clădiri înalte și o clădire de birouri au fost avariate. Ferestrele și ușile lor au fost dărâmate, acoperișul a fost spart și proprietatea lor a fost deteriorată. Într-una dintre curți, trebuie demolat un arc de urgență, care a fost deteriorat semnificativ în timpul bombardamentului”, a spus el.

Potrivit primarului, dimineața, muncitorii utilitari lucrau la sol, care au curățat carosabilul și trotuarele de resturi și resturi și, de asemenea, au reparat drumul din gropile care s-au format ca urmare a loviturilor cu rachete.

Citește și:  soldații ucraineni au distrus meteoritul ur-77 (video) Soldații ucraineni au distrus unitatea de deminare inamic UR-77 “meteorit” (video) Ministerul Apărării a răspuns raportului Amnesty International privind bazele AFU din spitale și școli Ministerul Apărării a răspuns la raportul Amnesty International privind bazele AFU din spitale și școli ATACMS rachete cu rază lungă de acțiune pentru Ucraina: Zelensky a făcut o nouă declarație ATACMS rachete cu rază lungă de acțiune pentru Ucraina: Zelensky a făcut o nouă declarație fotografie de urgențăfotografia serviciului de urgență de Stat fotografie de urgențăfotografie a serviciului de urgență de Stat fotografie de urgențăfotografie a serviciului de urgență de Stat

După cum a raportat UNIAN, astăzi dimineața, pe 4 August, explozii puternice au tunat în Nikolaev. Clădirile rezidențiale au fost avariate. De asemenea, ca urmare a loviturii muniției și a resturilor acestora, a izbucnit un incendiu. În plus, una dintre rachete a lovit carosabilul, cealaltă a lovit trotuarul.

Orașul a fost bombardat de 4 ori-la 04:00, la 04:40, apoi la 06:00 și la 08:00. Au fost înregistrate până la 18 explozii, inclusiv obuze de cluster.

Două districte ale orașului au fost atacate – Centrala și nava.

anterior s-a raportat că un bărbat a fost reținut în regiunea Mykolaiv, care a transmis inamicului coordonatele pozițiilor AFU, amplasarea echipamentului militar și rutele mișcării lor în regiune.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.