germană panzerhaubitze 2000 deja în Ucraina/foto facebook.com/reznikovoleksii germană Panzerhaubitze 2000 este deja în Ucraina/foto facebook.com/reznikovoleksii

Primele obuziere autopropulsate germane Panzerhaubitze2000 sunt deja în față.

Acest lucru a fost anunțat de către Ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov.

“Panzerhaubitze2000 german cu echipaje ucrainene instruite a apărut în familia artileriei ucrainene”, a menționat el.

Potrivit lui Reznikov, acesta este al șaselea tip de artilerie de 155 mm, care întărește apărarea ucraineană.

Citește și:  Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina APU a distrus un obuzier și un vehicul de comandă și personal al rușilor cu o lovitură directă de la Cezar (video) APU cu o lovitură directă de la Cezar a distrus un obuzier și un vehicul de comandă și personal al rușilor (video)  Slovacia va transfera elicoptere în Ucraina, încă trei țări-artilerie Slovacia va transfera elicoptere în Ucraina, încă trei țări – artilerie

“Războinicii noștri bat deja inamicul cu M777, FH70, M109, AHS Krab și Caesar. De acum înainte, Ph2000 s-a alăturat acestui “club al celor mai buni””, a adăugat ministrul.

El a adăugat că comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny le va folosi 100% eficient pe câmpul de luptă.

“Desigur, un mare mulțumesc special tunarilor noștri, care au devenit deja o legendă la nivel mondial. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc partenerilor noștri germani pentru sprijinul acordat, pe care continuăm să contăm în creștere. Apreciez foarte mult eforturile colegei mele, ministrul german al Apărării, Kristine Lambrecht”, a subliniat Reznikov.

Anterior, consilierul șefului Biroului prezidențial, Alexey Arestovich, într-un interviu acordat ziarului German Bild, a declarat că cancelarul German Olaf Scholz este responsabil pentru ucrainenii morți, deoarece nu dă Ucrainei armele grele pe care le-a promis.

Scholz a declarat că țara sa ajută Ucraina mai mult decât aproape oricine altcineva.” Cu toate acestea, Germania a livrat doar o treime din armele promise Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.