Free-bank Regiunea Herson este prima țintă a APU în sud, Chernik crede/censor.net banca liberă Regiunea Herson este prima țintă a APU din sud, consideră Chernik/censor.net

Primul obiectiv strategic și major al Forțelor Armate ale Ucrainei pe frontul de Sud este malul drept al Niprului.

această opinie a fost exprimată în aerul Radio NV de către expertul militar Peter Chernik.

În opinia sa, armata ucraineană ar trebui să se concentreze acum pe o singură direcție – “pași mici” și “tactici de salam” pentru a elibera teritoriile capturate de inamic.

“De îndată ce vom reuși să-l ocupăm, subliniez, atunci vom ajunge aproape la Nipru și prin Nipru vom putea începe atacuri grave de foc, în special pe capul de pod, pe care îl numesc Novaya Kakhovka. În opinia mea, acesta este un punct strategic, deci trebuie, de asemenea, să fie bătut fără greș, pentru că permiteți-mi să vă reamintesc, există instalații hidroelectrice care controlează apa din Crimeea”, comentează expertul.

Potrivit lui Chernik, închiderea canalului Crimeei va îmbunătăți semnificativ presiunea psihologică asupra ocupanților. Comentând viitoarea dezocupare, expertul a îndemnat să se “grăbească încet”, crezând că graba în această chestiune s-ar putea transforma în “capcane ale morții” pentru Ucraina.anterior, expertul militar Oleg Jdanov a descris exact modul în care Forțele Armate ale Ucrainei vor elibera Crimeea ocupată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.