Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/fotografie facebook.com/pvkshid Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/foto facebook.com/pvkshid

principala bătălie care va determina cursul războiului ruso-ucrainean nu mai are loc în Est, ci în birourile politicienilor occidentali.

Această opinie a fost exprimată de analistul Institutului Național pentru Studii Strategice, expertul militar Nikolai Beleskov.

“Nivelul de sprijin pentru Ucraina din țările occidentale va determina dezvoltarea viitoare a evenimentelor”, a menționat expertul.

În opinia sa, Rusia nu are altă opțiune decât să meargă în defensivă de-a lungul întregii linii frontale. Pentru ruși, a subliniat Beleskov, afluxul de reumpleri în forțe și mijloace nu acoperă ceea ce este ars.

Armele cu rachete și artilerie vor juca un rol important pe câmpul de luptă, a scris el. Cu arme grele, forțele armate ale Ucrainei vor fi în măsură să DE-ocupa teritorii care aparțin Ucrainei “de drept.” 

Citește și:  Zelensky: Victoria în acest război va fi cu siguranță în luptă, dar sfârșitul este în diplomație Zelensky: Victoria în acest război va fi cu siguranță în luptă, dar sfârșitul este în diplomație Zelensky cu privire la obiectivele întâlnirii cu Putin: totul depinde de timp Zelensky cu privire la obiectivele întâlnirii cu Putin: totul depinde de timp alimentarea cu gaz este restabilită în Severodonetsk: există încă probleme cu apa și lumina alimentarea cu gaz este restabilită în Severodonetsk: există încă probleme cu apa și lumina

Războiul din Ucraina: date actualizate

Trupele rusești continuă încercările de a captura regiunile Donetsk și Luhansk, așezările din regiune sunt bombardate de Rashiști non-stop.

În prezent, luptele au loc în vecinătatea Severodonetsk, situația dificilă din Popasnaya și Zolotoye, a declarat șeful Ova Lugansk, Serghei Gaidai.

În est, 11 atacuri inamice au fost respinse, 8 tancuri, 3 sisteme de artilerie, 10 unități de vehicule blindate de luptă, 3 vehicule blindate speciale și 6 unități de vehicule inamice au fost distruse.

Unitățile de apărare aeriană au doborât un vehicul aerian fără pilot de tip Orlan-10 și un complex de aviație fără pilot operațional-tactic ZALA.

În plus, potrivit Institutului pentru studiul războiului, trupele rusești încearcă să-și recâștige vechile poziții la nord de Harkov. Acest lucru se întâmplă fie pentru a întârzia forțele AFU contraatacând în regiune, fie pentru a consolida apărarea în această direcție.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *