care este situația de la Kiev astăzi?/foto UNIANCare este situația de la Kiev astăzi?/foto UNIAN

O nouă zi de luptă a apărătorilor Kievului și a regiunii cu invadatorii ruși care încearcă să atace orașul a început.

UNIAN povestește online despre situația din Kiev și din regiune Luni, 25 aprilie 2022:

15:24  Sakura a înflorit în Parcul Kyoto din capitală. La Kiev, florile de cireș au înflorit în Parcul Kyoto. Locuitorii din Kiev sunt invitați să admire frumusețea magică.

15:11 În regiunea Kiev, instituțiile de învățământ continuă procesul educațional într-un format la distanță. În prezent, educația a fost restaurată în 561 de școli – 95% din instituțiile de învățământ din regiune. În total, au 227,4 mii de studenți. Începând de luni, instruirea a fost reluată în unele școli ale comunității teritoriale Ivankovo. Săptămâna viitoare, este planificată reluarea studiilor la instituțiile de învățământ ale societății teritoriale Borodyan.

13:40 Klitschko a anunțat decizia de a demonta sculptura a doi muncitori instalați în 1982 sub Arcul “Prieteniei Popoarelor” din centrul Kievului.

13:23 Rada Supremă nu va lua în considerare interzicerea Bou-MP până la sfârșitul războiului.

13:15 La Kiev, partea de la sol a metroului nu va funcționa în timpul unei alerte aeriene. În timpul alertei aeriene, traficul pe secțiunea terestră a liniei roșii va fi suspendat. De asemenea, trenurile Green Line nu vor trece prin podul de Sud.

12:05 60 de monumente sunt propuse a fi demontate la Kiev.

11:16 cum să părăsiți Kievul pe 25 aprilie: programul trenurilor.

11:14 Este posibil să trăiești în metrou în timpul războiului: noi reguli au fost explicate la Kiev.

11:05  Parcare la Kiev pentru perioada de legea marțială este gratuit”, a reamintit KSCA. Dacă aveți nevoie de fonduri pentru parcare – acestea sunt escroci. Sună la poliție.

10: 49 în Vasilkov și Obuhov, poliția din regiunea Kiev a descoperit 6 crime de droguri. Acum este în curs o anchetă preliminară.

10:20 circulația microbuzelor a fost reluată între Kiev și Irpen.

10:07  Ukrzaliznytsia informează că, din cauza deteriorării stațiilor de tracțiune, nu există tensiune în rețeaua de contact din secțiunile Shepetovka – Kazatin, Zhmerinka – Kazatin, Kazatin – Fastov. Trenurile care urmează acestor secțiuni sunt întârziate, timpul de întârziere și lista trenurilor vor fi anunțate separat.

09:03 În Irpen, militarii Batalionului 243 de Apărare Teritorială au depus jurământul de loialitate față de poporul ucrainean. Acești oameni s-au ridicat pentru apărarea orașului din primele zile ale războiului.

06:56 o alertă aeriană a fost anunțată în regiunea Kiev.

06:55 O alertă aeriană a fost declarată la Kiev.

06.27 sirenele nu sunau noaptea și dimineața în capitală și în regiune – nu existau alarme de aer.

05.12 A devenit cunoscut de ce să vă fie frică la Kiev. Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici a avertizat că în cartierul guvernamental încă mai găsesc mașini cu capcane, fire de călătorie, urme de tot felul de oameni răi.

“…Mulți oameni cred că Kievul este sigur, iar cel mai sigur loc din Kiev este Pechersk, deci nu este așa, ca să spunem ușor. Și cel mai important lucru este că inamicul nu a oprit încă niciun efort în acest sens”, a spus el.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.