echilibru colaborator a mers la spital/screenshot echilibru colaborator a mers la spital/screenshot

Vladimir Saldo, “șeful Administrației regionale” numit de invadatorii ruși în Herson ocupat temporar, poate fi în prezent în comă.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de consilierul șefului administrației militare regionale Kherson, Sergey Khlan.

“Șeful gauleiter al zonei de echilibru, conform ultimelor date, ar putea fi în comă. Este imposibil să vorbim despre astfel de oameni, dar cu siguranță și-a pierdut forma umană, așa că lăsați-l să meargă la concert La Kobzon cât mai curând posibil”, a scris el.

Anterior a fost raportat că echilibrul a fost în spital, cel mai probabil din cauza activităților planificate în legătură cu oncologia: “dar cât de prozaic – înainte de asta a fost tratat în mod constant în Israel, deoarece nivelul medicamentului este diferit. Și acum se află în Herson, de unde cei mai buni specialiști sunt forțați să plece, pentru că nu vor să lucreze cu ocupanții și există o lipsă critică de medicamente.”

Anterior, s-a raportat că o mașină cu un colaborator Vladimir Saldo a fost aruncată în aer în Kherson, dar aceste informații nu au fost confirmate. 

Partizanii din Kherson au transmis de mai multe ori “Salutări” fervente trădătorilor locali, amenințând o socoteală timpurie. 

consilier al șefului biroului președintelui Arestovich este sigur că ocupanții sunt deja mental “predarea” Herson și elaborarea unor modalități de retragere.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.