fals

Un rezident captiv din Donetsk a raportat că ocupanții își continuă mobilizarea militară în ORDLO.videoclipul mărturiei a fost publicat de serviciul de securitate al Ucrainei.

Prizonierul spune că rușii trimit cu forța bărbați la războiul împotriva Ucrainei. Sunt prinși pe străzi, luați de la serviciu, târâți din apartamente și pur și simplu scoși din autobuze.

“Blocada a avut loc, toți bărbații nu au fost eliberați. Și mobilizarea a început. Trenul este închis, nu există ieșire, este complet blocat. Mai mult de două zile. Fără butoniere, fără chevroni, nimic deloc, fără identitate militară”, spune prizonierul.

Potrivit acestuia, celor mobilizați li s-a oferit o uniformă în stil vechi, care seamănă mai degrabă cu o haină. Potrivit bărbatului, el păzea punctul de control la ordinele comandanților săi și nu a participat la ostilități.

prizonierul a remarcat că unitatea sa îndeplinea sarcini de inginerie.

“Am fost doborâți și luați. Nu știam unde mergem. Și apoi au văzut… sarcina noastră, după cum am înțeles, am fost un fel de Stroybatov. Sapă … ca tranșeele. Nu este clar de ce și nu este clar pentru ce”, a menționat prizonierul.

După cum a raportat UNIAN, pe teritoriul ocupat temporar din regiunea Donetsk (anumite districte din regiunea Donetsk), ocupanții “mobilizează” cu forța figuri culturale, studenți și profesorii lor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.