Meșterii ucraineni au făcut o “lyalka” din KSM/Screenshot-ul inamicului ars

Apărătorii noștri au “atins” din nou echipamentul inamic – de data aceasta un vehicul de comandă și personal (KSM). Cu toate acestea, au decis să nu arunce trofeul pentru resturi, ci l-au predat meșterilor ucraineni care au făcut din el o “lyalka”.

Showmanul și voluntarul Sergey Pritula, care au ajutat financiar la restaurarea mașinii inamice, au povestit despre acest lucru în telegrama sa.

Armatorii noștri au doborât o mașină a personalului de comandă rus. L-au ars complet din interior, dar l-au târât către oameni buni din Zaporozhye, spun ei, puteți face ceva în acest sens. Băieții și-au suflecat mânecile, tu și cu mine am turnat încă 200 de mii. drept urmare, a ieșit o “lyalka”, chiar și cu aer condiționat… Mașina este o fiară”, a spus Pritula în videoclip.

Practic nu exista armament pe mașina inamicului, dar meșterii ucraineni au atașat KPVT (mitraliera grea a rezervorului Vladimirova) la turele. Și pentru a – l face și mai distractiv, au “atașat” o mitralieră cu rezervor Kalashnikov la KSM-pentru un luptător individual.

Anterior, SSO Azov a arătat imagini unice de vânătoare pentru echipamentele capturate ale ocupanților. Un scurtmetraj dinamic de 4 minute demonstrează procesul de capturare a unui tanc inamic t-64 în Zaporozhye.

De asemenea, comanda SSO a împărtășit detalii exclusive despre operațiunea specială de pe insula Zmeiny. Se remarcă faptul că, în momentul în care soldații ucraineni îndeplineau SARCINI, navele rusești au început să manevreze în direcția insulei. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.