Tishchenko este promovat pe voluntariat-mass-media/facebook.com/Ukrzaliznytsia Tishchenko este promovat pe voluntariat-mass-media/facebook.com/Ukrzaliznytsia

Deputatul odios al poporului, vicepreședinte al fracțiunii “slujitorul poporului” Nikolay Tishchenko a numit adevăratul scop al activității sale de voluntariat. Potrivit lui, pentru el este doar PR politic.

Acest lucru este menționat în complot BIHUS.info .

Tishchenko a făcut voluntariat activ de la începutul războiului pe scară largă din Ucraina. Cu toate acestea, o înregistrare audio a apărut la dispoziția jurnaliștilor, indicând faptul că deputatul poporului este promovat pe voluntariat.

“Avem o înregistrare a unei conversații telefonice a lui Nikolai Tishchenko. Această conversație este proaspătă, iulie. Nu știm cu cine vorbea. Tishchenko însuși a vorbit. El a vorbit despre politică, PR și multe alte lucruri care nu ar trebui discutate atât de tare. Tishchenko discută despre activitățile fundației sale caritabile. Vorbește despre cine de caritate care au avut deja loc. În Praga și Paris. Și își face planuri pentru următoarele”, a remarcat jurnalista Anastasia Usenko.

Pe sunetul “fuzionat”, un bărbat cu o voce similară cu Tishchenko se aranjează cu cineva pentru a organiza o” cină de caritate ” la New York.

“Acum am primit o cerere de 1,5 milioane de dolari pentru a cumpăra drone. Există bani, nu este vorba despre bani. Este vorba despre rezonanța în sine, pentru că pentru mine este politică (în continuare ilizibilă – UNIANĂ)…”,- spune un om pe audio, a cărui voce este similară cu vocea lui Tishchenko.

În plus, jurnaliștii de investigație au aflat că Tishchenko tratează și activitățile de voluntariat cu rea-credință. În special, deputatul a predat mai multe veste antiglonț în vârstă de 40 de ani apărării teritoriale de la Kiev, care sunt împușcate cu gloanțe de pistol.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, deputatul scandalos de la “slujitorul poporului” Nikolay Tishchenko a devenit în mod repetat un stoc de râs. Deputatul a confundat sărbătorile și a” felicitat ” ucrainenii cu ocazia aniversării tragediei de la Cernobîl.

Tishchenko s-a numit “ucrainean reglat genetic” și a spus că nu există nicio cale fără untură în noul an: “verific pe toată lumea pentru acest gust important de mâncare: dacă nu mănânci untură, nu ești ucrainean.” În decembrie 2021, politicianul a venit să “inspecteze” noile mașini și a amuzat rețeaua.

Citește și:  Ex-șef adjunct al Administrației Prezidențiale a lui Ianukovici Andrey Portnov a părăsit Ucraina Ex-șef adjunct al Administrației Prezidențiale Ianukovici Andriy Portnov a părăsit Ucraina  om de afaceri ucrainean arestat la Londra Om de afaceri ucrainean arestat la Londra  lasă oamenii să știe: fostul star Dynamo Aliyev l-a criticat dur pe deputatul Tishchenko “Lăsați oamenii să știe”: ex-Dynamo Stele Aliyev criticat dur MP Tishchenko Denis Tishchenko a prezis Apocalipsa pieței criptomonedelor: a vândut în timp ce toată lumea cumpăra și acum cumpără în timp ce toată lumea vinde Denis Tishchenko a prezis Apocalipsa pieței criptomonedelor: a vândut în timp ce toată lumea cumpăra și acum cumpără în timp ce toată lumea vinde scandalosul deputat Tishchenko și-a luat o zi liberă la o petrecere din Praga și a intrat în critici pe web (foto) Scandalosul deputat Tishchenko și-a luat o zi liberă la o petrecere din Praga și a intrat în critici online (Foto)

Odată cu începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, el a fugit în general în Transcarpatia, unde s-a prefăcut că este refugiat. Și deja pe 15 iulie a devenit cunoscut faptul că deputatul Mariana Bezuglaya a apelat la conducerea “slujitorilor poporului” cu o cerere de a lua în considerare excluderea colegului ei de partid și a fracțiunii lui Mykola Tishchenko.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.