fals

Procuratura Generală a țării ocupante cere ca Roskomnadzor să recunoască Meta ca organizație extremistă și să interzică activitățile sale în Federația Rusă.

Acest lucru este raportat de propaganda RIA Novosti.

Instagram Facebook, Instagram și WhatsApp, în special, Procuratura Generală a Federației Ruse cere interzicerea activităților Facebook, Instagram și WhatsApp. 

Utilizatorii Instagram Facebook și Instagram din unele țări au fost autorizați temporar de Meta să publice mesaje care conțin apeluri la violență împotriva soldaților ruși în contextul invaziei lor în Ucraina, precum și să solicite moartea președintelui rus Vladimir Putin sau a dictatorului Belarus Alexander Lukashenko. isteria nebună a țării ocupante este legată de faptul că Meta a permis temporar utilizatorilor Facebook și Instagram din unele țări să publice mesaje care solicită violență împotriva soldaților ruși în contextul invaziei lor în Ucraina, precum și să solicite moartea președintelui rus Vladimir Putin sau a dictatorului Belarus Alexander Lukashenko.

Să permită mesaje cu dorințe de moarte de către ocupanții ruși ca formă de exprimare politică în timpul războiului ruso-ucrainean.

În același timp, moderatorii vor continua să impună sancțiuni posturilor în care utilizatorii vor solicita violență împotriva civililor, inclusiv a rușilor.

Apelurile pentru moartea lui Putin sau Lukașenko vor fi permise dacă nu conțin o indicație exactă a locației țintei și a metodei de executare a încercării.președintele Dumei de Stat, Vyacheslav Volodin, a fost indignat de decizia Meta (Facebook, Instagram) de a nu bloca mesajele furioase ale ucrainenilor despre ruși și Putin. Politicianul a promis consecințele platformei Zuckerberg.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.