ocupantul rus a ucis un ucrainean și a furat medalii ale unui veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial/fotografie de Irina VenediktovaOcupantul rus a ucis un ucrainean și a furat medaliile unui veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial/fotografie de Irina Venediktova

Un soldat rus a ucis un civil și a furat Medalia unui veteran al celui de-al Doilea Război Mondial. Ocupantul este suspectat de jaf.

Acest lucru a fost spus de către Procurorul General al Ucrainei Irina Venediktova.

“Ce poate ghida un soldat al Federației Ruse, care a pus premiile pe care le-a luat de la un veteran ucrainean al celui de-al Doilea Război Mondial? El copiază subconștient acțiunile conducerii de vârf a Federației Ruse – fură istoria”, spune mesajul.

Citește și:  A devenit cunoscut câți oameni sunt la uzina Azot din Severodonetsk A devenit cunoscut câți oameni sunt la uzina Azot din Severodonetsk  40 mii în iunie: Zelensky prezice pierderi mari ale Federației Ruse după livrarea rezervei către Donbass 40 mii în iunie: Zelensky prezice pierderi mari ale Federației Ruse după livrarea rezervei către Donbass

Potrivit lui Venediktova, armata rusă este suspectată de jefuirea și uciderea unui locuitor al satului Andreevka din Districtul Buchan.

Procurorul General a publicat și o fotografie a ocupantului cu medalii furate.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, după ce a ocupat Butch-ul regiunii Kiev, armata rusă a organizat acolo un masacru sângeros. Presa mondială a publicat fotografii și dovezi video ale executării locuitorilor Bucha de către ocupanți.

42 de anchetatori ai Curții Penale Internaționale vor sosi în Ucraina pentru a colecta probe pentru Tribunalul de la Haga.

În plus, pe rețea au apărut videoclipuri noi care arată faptele de jaf comise de armata rusă în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.