toate acestea sunt acum trimise în față/photo Volyn newsToate acestea sunt acum trimise la prima linie/foto Volyn news

Angajații Consiliului Municipal Lutsk, KP” Lutsk Vodokanal ” și profesorii orașului au colectat peste 1,5 milioane de grivne pentru luptătorii Batalionului de puști al celei de-a 14-a brigăzi mecanizate separate a Forțelor Armate din Ucraina.

Aceste fonduri au fost utilizate pentru achiziționarea unei mașini Volkswagen Transporter, 25 de veste antiglonț, un aparat de fotografiat termic și 6 walkie-Talkie moderne Hytera cu un repetor care amplifică și codifică semnalul. Acest lucru a fost declarat de către primarul din Lutsk Igor Polishchuk, potrivit Volyn News.

“O mașină, walkie-talkie, un repetor și un imager termic costă 500 de mii de grivne. Acestea sunt donații de la angajații Consiliului Municipal Lutsk. Și vestele antiglonț au fost achiziționate cu fonduri colectate de angajații KP Lutskvodokanal și profesorii comunității noastre. În plus, Fundația Igor Palitsa “numai împreună” a achiziționat drona DJ Mavic 3, care este extrem de necesară pentru militari, precum și produse de dezinfectare a apei și conserve de carne. Toate acestea sunt acum trimise pe prima linie”, a spus Igor Polishchuk.

știri foto Volynștiri foto Volyn

Potrivit acestuia, Consiliul Municipal Lutsk, împreună cu voluntari, reprezentanți ai afacerilor și binefăcători, furnizează ajutor armatei încă din primele zile ale războiului. Pe lângă produsele alimentare și de igienă, luptătorilor li se transferă domenii, dispozitive pentru războiul electronic împotriva UAV-urilor, quadrocoptere, veste antiglonț, Căști, echipamente medicale, turnichete și multe altele. 

 Photo Volyn news Photo Volyn newsajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.