Ministerul Apărării a subliniat, că toată lumea ar trebui să înțeleagă importanța procesului de negociere cu privire la “Azov”

Declarațiile Federației Ruse cu privire la o posibilă interdicție privind schimbul de apărători ucraineni ai “Azovstal” sunt declarații politice care vizează efectul propagandei.

Acest lucru a fost declarat de către ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei Anna Malyar.

“Rusia are propriile sale procese politice, există propriile grupări politice (…). Prin urmare, într-adevăr, în timpul acestei operațiuni de salvare și în timpul negocierilor de acolo auzim declarații diferite de la oameni diferiți din diferite forțe. Prin urmare, ar trebui să le percepem ca declarații politice care vizează un efect propagandistic și un scop propagandistic pentru consumul intern rus”, a spus pictorul.ea a subliniat că toată lumea ar trebui să înțeleagă importanța procesului, în ciuda dorinței de a obține mai multe informații.

“Negocierile continuă, deoarece operațiunea de salvare în sine are mai multe etape dificile. Acest proces este foarte sensibil. Orice informație pe care o anunțăm public poate dăuna atât procesului în sine, cât și apărătorilor noștri”, a remarcat pictorul.

Ea a apelat, de asemenea, la activiștii care încearcă să desfășoare campanii de informare privind schimbul unei anumite persoane.

“Vreau să spun că de multe ori complică procesul de negociere dimpotrivă. Aceasta este o poveste cu care profesioniștii ar trebui să se ocupe”, a subliniat pictorul.

Reamintim că PO a comentat și procesul de negocieri privind schimbul de luptători Azovstal.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.