inteligența numită motive posibile pentru bombardarea de către ocupanții coloniei din Elenovka/screenshot inteligența numită motive posibile pentru bombardarea de către ocupanții coloniei din Elenovka/screenshot

În Yelenovka capturată, regiunea Donetsk, ocupanții ruși ar fi putut trage asupra coloniei penale, în care, în special, apărătorii capturați ai Ucrainei erau ținuți și dau vina pe partea ucraineană pentru acest lucru pentru a-și ascunde propriile crime sau pentru a demoraliza soldații noștri.

Oponenții ar fi putut efectua o provocare sângeroasă cinică pentru a perturba un nou schimb de prizonieri, a declarat un ofițer de informații pentru Obozrevatel într-un comentariu.

Interlocutorul a menționat că inamicul a tras asupra coloniei din Yelenovka la mai puțin de o zi după ce a apărut pe rețea un videoclip cu torturile teribile pe care ocupanții le-au aplicat soldaților ucraineni.

“În Rusia, și-au dat seama că acest lucru ar avea consecințe grave. După aceea, a avut loc o provocare sângeroasă cinică cu prizonierii de război”, a spus ofițerul.

Reamintim, pe 28 iulie, pe rețea a apărut un videoclip care arată cum ocupantul a tăiat organele genitale militare captive cu un cuțit de papetărie. Ulterior, a devenit cunoscut faptul că războinicul a fost împușcat, apoi legat de picioare cu frânghii și târât de-a lungul pământului.

Pe 29 iulie, militanții pro-ruși au susținut că 40 de luptători ucraineni au fost uciși ca urmare a unei greve asupra unei barăci din colonia Yelenovka. Propagandiștii Federației Ruse au acuzat apărătorii Ucrainei de grevă. Ulterior, RosSMI a raportat că au existat mai mult de 50 de victime.

informațiile ucrainene au împărtășit că bombardamentele de artilerie au fost înregistrate în direcția Elenovka.

Apoi, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că armata rusă a efectuat bombardarea deliberată a coloniei Yelenovo, unde au fost deținuți prizonieri ucraineni, printre alții.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.