eliberarea Kherson va provoca un șoc în buncărul lui Putin, spune publicistul /captura de ecraneliberarea Kherson va provoca un șoc în buncărul lui Putin, spune publicistul/captura de ecran

Viitoarea eliberare a Herson-ului ocupat temporar de armata ucraineană va provoca șoc atât în rândul rușilor, cât și în buncărul lui Putin. După aceea, distrugerea modului va începe automat.

Această prognoză a fost anunțată de publicistul rus Andrey Piontkovsky în emisiunea Radio NV.

Potrivit expertului, o poziție unificată a fost în cele din urmă dezvoltată în Occident și nimeni nu va forța Ucraina să facă concesii politice de dragul păcii.

“Acest lucru a fost exprimat anterior de Zelensky – nu vor exista negocieri până când armata rusă nu se va retrage pe linie pe 23 februarie. Aceasta este o linie roșie, fără de care nimeni nu va vorbi cu Rusia, ci, dimpotrivă, Occidentul va depune eforturi maxime în aprovizionarea și instruirea armatei ucrainene, astfel încât să poată împinge Rusia din această linie cu forța”, a subliniat Piontkovsky.

Publicistul este convins că retragerea trupelor de ocupație în poziții înainte de 24 februarie va face posibilă o modalitate diplomatică de a restabili pe deplin integritatea teritorială a Ucrainei. În același timp, a subliniat el, Kievul nu intenționează să renunțe la Crimeea și ORDLO. Rusia, conform previziunilor expertului, va eșua pe fondul furnizării de arme occidentale Ucrainei și al contraofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei.

“Vă asigur că eliberarea Kherson va provoca deja un șoc poporului rus profund, scufundat în propaganda TV și în buncărul lui Putin. Și procesele politice foarte turbulente vor începe în Rusia. Această linie roșie – retragerea trupelor rusești în statul din 23 februarie, pe care Occidentul o va urmări cu toată puterea și nu se va retrage nicăieri – această linie nu este compatibilă cu viața politică a lui Putin. E un dezastru pentru el. Cred că această linie este incompatibilă chiar și cu viața fizică a lui Putin”, a spus Piontkovsky.

El prezice că va fi posibil să vorbim despre acest lucru mai detaliat în aproximativ două luni, când trupele ucrainene vor stăpâni armele moderne.

Anterior, Adjunctul poporului – “cyborg” Roman Kostenko a explicat că este extrem de dificil pentru militarii ucraineni să atace și să expulzeze ocupanții ruși din Herson din cauza utilizării masive a artileriei.

la rândul său, expertul militar Oleg Jdanov evaluează optimist șansele AFU de a elibera Herson până la sfârșitul verii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.