Piontkovsky spune că sfârșitul războiului este aproape/foto UNIANPiontkovsky spune că sfârșitul războiului este deja aproape/foto UNIAN

Contraofensiva armatei ucrainene în legătură cu sosirea armelor occidentale este deja aproape, războiul se poate încheia înainte de sfârșitul lunii mai.

această prognoză a fost exprimată de publicistul și jurnalistul rus Andrey Piontkovsky, site-ul “Segodnya” raportează cuvintele sale.

Potrivit acestuia, sancțiunile occidentale ar trebui să înceapă să intre în vigoare acum, iar Rusia se va confrunta cu o lipsă de componente importate pentru multe dintre industriile sale.

“Acest lucru este mai înfricoșător decât orice import de gaz, iar restul, este o lovitură pentru bani, și totul depinde de componente, sa dovedit. Aici sunt mândri de succesul agriculturii în Ucraina și în Rusia, așa că nu au nimic de semănat întregul fond de semințe din Rusia acum. Unghiile, s-a dovedit, nu pot fi făcute în Rusia fără componente. Acesta este modul de a finaliza înapoierea medievală”, spune el.

În același timp, expertul prezice că rușii înșiși vor realiza criticitatea situației într-o lună sau două, iar problemele războiului și păcii vor fi rezolvate în următoarele săptămâni. Sfârșitul războiului este aproape, prezice el.

“Nu mă voi repeta. Aceasta este opinia unanimă a experților militari – sfârșitul lunii mai, a doua jumătate a lunii mai”, a spus Piontkovsky, presupunând că pacea ar putea veni încă din 30 mai.

Anterior, Secretarul NSDC Alexey Danilov a prezis că războiul Rusiei împotriva Ucrainei va fi” de lungă durată”, iar faza fierbinte a agresiunii rusești nu se va încheia în mai. “Dacă vorbim despre această parte a fazei fierbinți a războiului, nu sunt optimist că se va încheia în mai. Va fi un război lung și va continua pe teritoriul nostru”, a spus el.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *