în regiunea Dnipropetrovsk, o rachetă inamică a lovit o fermă de porci/fotografie t.me/dnipropetrovskaODA

în regiunea Dnipropetrovsk o rachetă a ocupanților ruși a lovit o fermă de porci.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său Telegram de către președintele administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

“Încă două” sosiri ” în districtul Sinelnikovsky. O rachetă a lovit o fermă de porci. Porcii sunt în viață. Depozite atinse. Există o pâlnie între ele-15 metri lățime, 10 metri adâncime”, a scris șeful OVA.

a doua rachetă a aterizat.

“Orcii ne-au “denazificat” deja puii, acum au trecut la porci”, a scris Reznichenko.

în regiunea Dnipropetrovsk, o rachetă inamică a lovit o fermă de porci/fotografie t.me/dnipropetrovskaODA

Trupele ruse au intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat orașele pașnice, în special în regiunea Dnipropetrovsk. Federația Rusă a numit Războiul din Ucraina o ” operațiune specială “care vizează, în special,” denazificarea ” cetățenilor statului nostru.

Reamintim, la 1 mai, o rachetă rusă a lovit depozitele întreprinderilor agricole din Districtul Sinelnikovsky din Regiunea Dnipropetrovsk. Nu au existat victime.

În aceeași zi, președintele Vladimir Zelensky a declarat că ocupanții trag forțe în sudul Ucrainei pentru a încerca să atace orașele din Regiunea Dnipropetrovsk, ceea ce ar putea fi un succes strategic al Federației Ruse în război.

În dimineața zilei de astăzi, 2 Mai, Valentin Reznichenko a raportat că ocupanții ruși au lansat din nou un atac cu rachete asupra regiunii Dnipropetrovsk. Un depozit de cereale din Districtul Sinelnikovsky a fost distrus, potrivit datelor preliminare, nu au existat victime.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.