Vladimir Putin/REUTERS foto Vladimir Putin/REUTERS foto

În ajunul zilei de 9 mai, ocupanții ruși discută telefonic cu soțiile lor pierderile armatei ruse în războiul din Ucraina, grevele nucleare, paradele și întoarcerea acasă.

Acest lucru este demonstrat de interceptările conversațiilor care au fost publicate de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina.

“Mai rău decât Cecenia. Acum există cel mai teribil război din istorie”, iubita Rusului își dă seama de amploarea războiului dezlănțuit de Putin, se gândește la prețul său și este indignată de viitoarele Parade: “avem covid, nu au existat Parade. A supraviețuit. Și aici este situația. Sunt intentionat sau ceva?”.

Intelligence notează că unul dintre subiectele preferate ale ocupanților este “apocalipsa nucleară”:

“Putin a dat ordin neoficial să termine toate acestea până pe 9 mai. Dacă nu terminăm până la 9, atunci îi vom arde pe toți cu rahat nuclear și îi vom lăsa pe toți să moară pentru rahat.”

În schimb, militarii înșiși nu speră cu adevărat la victorii viitoare și se plâng de pierderi grele:

“Nu știu care este planul. Dar e doar p… astfel de lucruri teribile se întâmplă aici. Am fost acoperiți ieri. Două 200, șase 300 într-o înghițitură.”

Departamentul a adăugat că rușii așteaptă să se întoarcă acasă, dar toată lumea înțelege că “nu fiecare dintre ei va zâmbi cu o asemenea fericire

rechemare, mai devreme a fost raportat modul în care ocupanții ruși se plâng de pierderi grele în Ucraina, și, de asemenea, vorbesc despre comandanți lași.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *