Gerashchenko a asigurat că amenințarea grupurilor de sabotaj și recunoaștere este aproape complet eliminată/foto de REUTERS

Președintele rus Vladimir Putin a plasat un pariu special pe Chernihiv.

această opinie a fost exprimată de consilierul ministrului Afacerilor Interne Anton Gerashchenko la difuzarea teletonului de informații.

“În Mariupol, ocupanții au creat în mod deliberat Condiții pentru imposibilitatea ucrainenilor de a părăsi țara, în schimb îi duc în Rusia și teritoriile ocupate și pretind că ucrainenii sunt mulțumiți de asta. Ucrainenii care au fost stoarși din teritoriile Ucrainei se pot întoarce în țară numai prin alte țări, de exemplu, Georgia”, a spus el.

Gerashchenko a adăugat că o situație foarte alarmantă sa dezvoltat în Chernihiv.

“Invadatorii au rupt podul peste Desna noaptea. Există informații că inamicul a început să tragă echipamente grele acolo și să facă treceri pantone. Este probabil ca Putin să fi făcut un pariu special pe acest oraș”, a menționat el.în același timp, Gerashchenko a dat asigurări că amenințarea grupurilor de sabotaj și recunoaștere a fost aproape complet eliminată.

“Planurile lui Putin de a folosi sabotori nu s-au concretizat, toate grupurile de sabotaj au fost distruse”, a spus consilierul ministrului de Interne.

după cum a raportat UNIAN, în noaptea de astăzi, 23 martie, la Chernihiv, invadatorii ruși au aruncat bombe pe un pod rutier peste râul Desna, care lega orașul de autostrada spre Kiev.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.