Rusia face noi greșeli/REUTERS foto Rusia face noi greșeli/REUTERS foto

Acum, Kremlinul stabilește obiective mai puțin ambițioase în Ucraina decât la începutul războiului.

Hristo Grozev, investigator al Grupului Internațional Bellingcat, a spus despre acest lucru în programul “de continuat”.

Grozev a menționat că Kremlinul nu mai face greșelile pe care le-a făcut la începutul unei invazii la scară largă cu un număr mare de victime ale armatei sale. 

“Se fac noi greșeli, dar acele vechi, de exemplu, să luăm întregul oraș pentru astăzi (nu mai fac – ed.). Ucrainenii i – au lăsat să plece-și au considerat-o o victorie. Și ucrainenii au început să-i bată din spate. Nu mai există astfel de Greșeli”, a spus Grozev.

Citește și:  exercițiile militare au fost extinse din nou în Belarus: programul publicat Exerciții militare extinse din nou în Belarus: programul publicat parașutiștii din Lviv au distrus două tancuri ale invadatorilor din STUGNA-P ATGM (video) Parașutiștii din Lviv au distrus două tancuri ale invadatorilor din ATGM” Stugna-P ” (video)  ocupanții au râvnit transferul centralei nucleare Zaporozhye către Rosatom ocupanții au râvnit transferul centralei nucleare Zaporozhye către Rosatom

În același timp, trupele rusești, de exemplu, încearcă să forțeze râurile de mai multe ori cu pierderi grele.

“Aici avem un râu – vom face un pod de ponton.”.. fără a verifica dacă există o traiectorie de-a lungul căreia artileria celeilalte părți poate distruge în siguranță”, a spus Grozev, adăugând că în acest fel “Putin învață să joace în război 

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Sub foc, ca și înainte, Belogorovka, Lisichansk, Severodonetsk. În Severodonetsk, inamicul este în continuă furtună. 

În direcția Slobozhansky, inamicul intenționează să reia ofensiva. În apropiere de Kharkiv, ocupanții încearcă să mențină granițele ocupate – bombardează pozițiile ucrainene și satele eliberate din Federația Rusă. 

în prezent, APU a distrus deja aproape 33 de mii de militari ruși, mii de unități de echipament inamic. 

Din cauza pierderilor grele, comanda Federației Ruse a transferat noi forțe în Ucraina, dar, potrivit ofițerilor de informații ucraineni, grupurile de ocupanți din Donbas sunt semnificativ insuficiente și dezbinate. 

în același timp, raportul militar ucrainean cu privire la abordarea ocupat Herson. Singurul lucru care oprește APU este lipsa armelor, potrivit materialului Reuters.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.