ocupantul a spus că Putin a ordonat să omoare populația civilă din Ucraina/foto REUTERS

Ocupantul rus i-a povestit soției sale cum ucide copii și femei ucrainene. Potrivit lui, Putin a ordonat să omoare pe toți cei care rezistă.

el a spus despre acest lucru într-o conversație telefonică care a fost interceptată.

În special, invadatorul a declarat că a ucis o fetiță care a îndreptat arma unui copil către ocupanții dintr-un magazin de jucării.

“Putin a dat ordinul, a spus: totul este futut, spune el, asupra populației civile. În general, cine rezistă, cum ar fi, nah * r, fără să vorbească”, spune ocupantul.

În plus, invadatorul și-a încântat soția cu faptul că “Milostivul” Putin își răsplătește armata cu o procedură simplificată de admitere la orice instituție de învățământ din Federația rusă pentru uciderea copiilor ucraineni.

Ocupantul a recunoscut că rușii sunt angajați în jafuri și jafuri în Ucraina. În special, el a jefuit personal una dintre case. Acum, familia criminalului rus va putea achita datoriile.

“Noi, pe scurt, am intrat în casă. Credem că poate există arme sau altceva. Oh * reli, cât de mult gunoi este acolo. Așa că am ieșit în mod normal astăzi. Totul este în regulă, vă vom plăti datoria”, spune ocupantul.

Invadatorul spune că comandamentul se așteaptă să captureze Ucraina în “o săptămână, cel mult două”. Comanda a ordonat arderea tuturor chevronilor, inclusiv a celor cu nume de familie, astfel încât să fie mai dificil să se identifice cadavrele ocupanților lichidați.

ocupant: Ei bine, avem un ordin, civili poh*R – nu civili, aduce în jos toate nah*r.

soția întrebător: asta-i drept.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.