anterior, Putin a început să emită ilegal pașapoarte locuitorilor din ORDLO/foto ua.depositphotos.com Anterior, Putin a început să elibereze ilegal pașapoarte locuitorilor din ORDLO/foto ua.depositphotos.com

Dictatorul rus Vladimir Putin a semnat un decret privind cetățenia rusă simplificată pentru locuitorii regiunilor Herson și Zaporozhye.

Acest lucru este menționat pe portalul oficial de internet al informațiilor juridice ale Federației Ruse.

Documentul modifică decretul lui Putin din aprilie 2019, care prevede eliberarea ilegală a pașapoartelor cetățenilor ruși rezidenților teritoriilor ocupate din regiunile Luhansk și Donetsk. 

atunci întreaga lume civilizată a condamnat acțiunile Kremlinului.

În prezent, ocupanții ruși controlează ilegal doar anumite zone din regiunile Zaporozhye și Kherson. 

Citește și:  105mm obuzier L118: ce este această armă și care sunt capacitățile și caracteristicile sale 105 mm obuzier L118: ce fel de armă este și care sunt capacitățile și caracteristicile sale vezi inamicul?: APU a arătat o muncă strălucitoare de artilerie și recunoaștere aeriană (video) “Vedeți dușmanul?”: APU a arătat o muncă strălucitoare de artilerie și recunoaștere aeriană (video) Rusia a lansat rachete de croazieră la Zaporozhye: cronica războiului din oraș și regiune pe 25 mai Rusia a lansat rachete de croazieră la Zaporozhye: cronica războiului din oraș și regiune pe 25 mai

Războiul din Ucraina: date actualizate

Inamicul își continuă ofensiva în est, concentrându-și eforturile asupra capturării Severodonetsk și Lisichansk. Astfel, rușii vor să înconjoare forțele ucrainene.

Potrivit șefului Ova Luhansk, Serghei Gaidai, pentru aceasta inamicul a tras forțe din alte direcții, expunându-și pozițiile în Mariupol, lângă Harkov și în Donbas.

Intensitatea luptelor din jurul Severodonetsk ar trebui să scadă până la sfârșitul săptămânii, crede Gaidai. 

În plus, Federația Rusă continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra altor orașe ucrainene, ducând la victime civile. 

Consiliul editorial NYT, la rândul său, sugerează că, în cazul unui eșec al ofensivei rusești, “războiul poate să se oprească.” Potrivit jurnaliștilor, cu cât avansează rușii, cu atât devin mai vulnerabili la contraatacurile ucrainene. Acum, armata rusă se poate lăuda, probabil, cu succese tactice în unele locuri. 

în luptele cu invadatorii, AFU a eliminat deja 29.450 de dușmani și a distrus mii de vehicule inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.