Putin se aștepta să profite de Ucraina în trei zile. Acest lucru a fost confirmat de experții militari occidentali, de documentele inamice și de rapoartele rușilor capturați. Cu toate acestea, planurile președintelui Federației Ruse au fost rupte de apărarea curajoasă și profesională a Forțelor Armate din Ucraina. Acum Putin a stabilit noi date de victorie pentru comanda armatei ruse. Șeful Federației Ruse a ordonat îndeplinirea sarcinilor stabilite în perioada 21 aprilie-7 mai.

Informațiile corespunzătoare au fost împărtășite de consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerashchenko în canalul său Telegram: “pe 21 martie, Putin a avut o întâlnire cu Patrushev, Shoigu, Gerasimov și Bortnikov prin videoconferință. În timpul discuției despre situația actuală din față, au vorbit despre pierderile trupelor rusești, iar Gerasimov a descris pierderile drept “semnificative”. Putin l-a întrerupt pe Gerasimov și a continuat spunând că acestea sunt pierderi acceptabile, iar acest lucru nu este nimic în comparație cu obiectivele care vor fi atinse după victorie.”

“Putin a limitat noile condiții de victorie la 21 aprilie-7 mai, până la aceste date intenționează să forțeze conducerea Ucraineană să semneze un acord care poate fi prezentat ca o predare și să organizeze o paradă a Victoriei pe 9 mai”, a continuat Anton Gerashchenko.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.