General a spus Ce sarcină Vladimir Putin a stabilit pentru Ucraina/foto REUTERS General a spus Ce sarcină Vladimir Putin a stabilit pentru Ucraina în Ucraina/foto de REUTERS

Comandamentul rus a primit de la președintele Federației Ruse Vladimir Putin sarcina de a ocupa regiunea Donetsk în granițele sale administrative până la 1 iulie.

În plus, Rusia dorește să țină Herson și o parte din regiunile Zaporozhye sub control, a declarat expertul militar – locotenent general de rezervă Igor Romanenko într-un interviu acordat unuia dintre canalele YouTube.

“Acest lucru nu este să menționăm LDPR, dacă este posibil, după cum vedem, în regiunea Harkov – au spus că o parte a regiunii ar trebui să se mute în regiunea de frontieră a Federației Ruse. Adică se pregătește legitimarea pozițiilor legate de faptul că tot ceea ce a fost confiscat într-o manieră accelerată ar trebui să devină teritoriul Federației Ruse”, a spus interlocutorul.

Amintiți-vă că Federația Rusă a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Dușmanii au bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi au atacat locuințele civile, în special în regiunile Donetsk, Kherson, Kharkiv și Zaporozhye, au existat victime și răniți.

Inamicul a reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din estul și sudul țării noastre.

RosSMI a scris că autoritățile ruse doresc să unească teritoriile ocupate ale țării noastre într-un nou “district federal” în cadrul Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.