mai devreme mass-media a scris deja că Putin așteaptă intervenția chirurgicalăAnterior, mass-media a scris deja că Putin așteaptă o intervenție chirurgicală

președintele rus Vladimir Putin are boli oncologice grave.

Acest lucru a fost declarat de investigatorul Bellingcat Hristo Grozev.

potrivit jurnalistului de investigație, boala a fost confirmată de unul dintre oligarhii din anturajul său.

“În 2014, unul dintre acești oligarhi a fost literalmente lângă Putin la acea întâlnire în care a vorbit despre cât de bine ar fi să preia Crimeea. Adică, persoana este destul de aproape de Putin. Și există o înregistrare în care acest oligarh spune ce boli oncologice grave are Putin”, a spus Grozev.

Anterior, The Sun a scris că în viitorul apropiat Putin va fi forțat să meargă “sub cuțit”, așteaptă o intervenție chirurgicală. Materialul ediției britanice spune că Putin are boala Parkinson și tulburarea schizoafectivă. În cazul unei recuperări îndelungate, puterea de ceva timp va trece la Nikolai Patrushev, secretar al Consiliului de securitate. Patrushev, în vârstă de 70 de ani, este considerat arhitectul cheie al strategiei militare pentru Ucraina și omul care l-a convins pe Putin să înceapă un război. Nu este clar exact când Putin va ajunge la spital, dar este puțin probabil înainte de 9 mai, când intenționează să organizeze o paradă în Piața Roșie, scrie mass-media.

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *