Putin se teme de eliberarea Kherson de către trupele ucrainene/foto REUTERSPutin se teme de eliberarea Herson de către trupele ucrainene/REUTERS foto

Eliberarea Kherson-ului ocupat temporar de invadatorii ruși poate duce la tulburări interne în elitele rusești. Președintele rus Vladimir Putin nu dorește acest lucru și se teme foarte mult.

Această opinie a fost exprimată de avocatul rus, avocatul și politicianul de opoziție Mark Feigin într-un interviu acordat TSN.

“Toată lumea iartă câștigătorul. Victoriile au întotdeauna mulți tați, iar înfrângerea este întotdeauna un orfan. Iată o înfrângere-va fi personal Putin, iar victoria este întreaga Rusie. Și dacă nu există nici o victorie, atunci îmi pare rău. Pentru a–și asuma responsabilitatea întregii Rusii pentru pierderea Kherson și, în general, pentru dezocupare – nimeni nu va subscrie la acest lucru”, este sigur.

“Aici, desigur, poate apărea o situație foarte dificilă pentru Putin. Un bătrân de 70 de ani. Toată lumea se va întoarce și va spune: “cu cine avem de-a face?”. În deceniul al optulea în curând, bătrânul a luat deja pe toată lumea timp de un sfert de secol, care a venit cu aceste aventuri pentru a mânia întreaga lume. Nu cu scrotul său la vârsta de 70 de ani să se balanseze la așa ceva. Calmează-te, este timpul să te apropii de pământ”, a adăugat Feygin.

opoziționistul a subliniat că regimul lui Putin nu se va prăbuși odată cu eliberarea Kherson, cu toate acestea, un astfel de eveniment ar fi o lovitură de forță incredibilă.

anterior, consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Mikhail Podolyak, și-a exprimat opinia că eliberarea Herson ar trebui să schimbe psihologia războiului și să demoralizeze societatea rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.