la 25 februarie, Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky a cerut președintelui Rusiei Vladimir Putin să stea la masa negocierilor/foto REUTERSPe 25 februarie, președintele ucrainean Vladimir Zelenski i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să se așeze la masa negocierilor/foto de REUTERS

În a cincea lună a unei invazii militare pe scară largă a Ucrainei, președintele rus Vladimir Putin caută discuții și caută interlocutori în Occident.

Acest lucru a fost declarat de diplomatul Pavel Klimkin în emisiunea Radio NV.

Citește și:  Himars fac lucruri absolut teribile cu armata rusă - expert Himars fac lucruri absolut teribile cu armata rusă – expert Blinken consideră că revoltele din Sri Lanka au apărut din cauza furtului de cereale ucrainene de către Federația Rusă Blinken consideră că revoltele din Sri Lanka au apărut din cauza furtului de cereale ucrainene de către Federația rusă instanța a emis un verdict separatistului de la Grădina Zoologică din Odessa: obligat să citească literatura ucraineană Instanța a emis un verdict separatistului de la grădina zoologică Odesa: obligat să citească literatura ucraineană în Federația Rusă, recruții sunt recrutați printre condamnați din cauza lipsei celor care doresc să meargă la război-GUR În Federația Rusă, recruții sunt recrutați printre “condamnați” din cauza lipsei celor care doresc să meargă la război – GUR

 “Putin este dornic de negocieri. Reprezentanții lui Putin, prin diferite canale semi-secrete și secrete, încearcă să ajungă în Statele Unite, în Europa și să spună: “Să fim de acord cumva. Va fi benefic atât pentru noi, cât și pentru voi.” Ne sperie cu energia, criza alimentară și multe altele”, a spus Klimkin.

Diplomatul a menționat că Putin se va concentra și mai mult pe necesitatea negocierilor în toamnă, pentru că atunci va fi cel mai bun moment pentru el – va exista o creștere a prețurilor la energie și alimente.

Războiul din Ucraina și negocierile cu Putin:

la 24 februarie 2022, Rusia a lansat o invazie pe scară largă a Ucrainei.

Pe 25 februarie, președintele ucrainean Vladimir Zelenski i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să se așeze la masa negocierilor. Vorbind în limba rusă, el a spus: “Vreau să mă adresez încă o dată președintelui Federației Ruse. Sunt lupte în toată Ucraina. Să ne așezăm la masa negocierilor. Pentru a opri pierderea de vieți omenești.”

RosSMI a confirmat presupusa pregătire a lui Putin, care a declanșat un război sângeros, de a negocia cu Ucraina.mai târziu, Peskov a spus că Putin este gata să trimită o delegație rusă la Minsk pentru discuții cu Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.