fals

Centrul Național de Cercetare Medicală Vișnevski din Moscova este plin de soldați ruși răniți, inclusiv recruți. Centrul a primit ordin să ascundă informații despre situație.

Acest lucru a fost afirmat în comentariile Guildhall de către șeful Centrului pentru reforme ale apărării, coordonator al platformei interdepartamentale pentru combaterea amenințărilor hibride, care funcționează în cadrul cooperării Ucraina-NATO, Alexander Danilyuk.

“Putin minte cu privire la numărul de victime și la neutilizarea recruților în războiul împotriva Ucrainei. Centrul Național de Cercetare Medicală Vișnevski din Moscova este literalmente plin de răniți care au fost scoși din Ucraina. Toate grade diferite de severitate, ei raportează că există o mulțime de recruți foarte grei, dintre care cel puțin jumătate dintre cei care au reușit să fie luați”, a spus el.

“S-a dat comanda să întrerupă orice comunicare publică cu centrul și să ascundă informații despre situație, mamele nici măcar nu pot ajunge la Departamentul de urgență”, a rezumat Alexander Danilyuk.

 fals

Anterior, o sursă verificată a predat fotografii ale rapoartelor militarilor ruși care au luptat în Ucraina și s-au întors la locurile lor de desfășurare la Agenția de știri Guildhall. Militarii Forțelor Armate ale Federației Ruse care au supraviețuit în Ucraina scriu masiv rapoarte despre refuzul lor de a se întoarce în zonele de luptă.

editorii au primit rapoartele corespunzătoare ale militarilor din 41 A din Districtul Militar Central al Forțelor Armate ale Federației Ruse în vigoare care au sosit în Ucraina . Printre motivele refuzului, soldații indică refuzul de a fi folosiți ca “furaje de tun”, motive inexplicabile pentru operațiunea militară din Ucraina, lipsa suportului tehnic și comunicarea cu comanda și altele.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.