ministru adjunct al Apărării a spus modul în care autoritățile încearcă să elibereze armata pe Ministrul adjunct al Apărării a spus modul în care autoritățile încearcă să elibereze armata de la Azovstal foto t.me/polkazov

Toate organizațiile internaționale posibile și, practic, toți liderii lumii sunt implicați în salvarea apărătorilor lui Azovstal, dar președintele rus Vladimir Putin nu dă consimțământul.

Acest lucru a fost anunțat la Teledon de ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar.

Ea a menționat că autoritățile țării fac multe pentru a elibera apărătorii Azovstal, dar aceasta este o operațiune militară și detaliile acesteia nu pot fi dezvăluite.

“Am reușit să transmitem acest lucru și să le spunem rudelor noastre sincer, pentru că au dreptul să știe acest lucru. Și majoritatea întrebărilor, sper cu adevărat, au fost eliminate. Pentru că acele propuneri care sunt foarte des în societate – și să o facem și să o facem – au fost deja făcute, Putin pur și simplu nu dă consimțământul pentru a ne putea elibera apărătorii Azovstal”, a explicat ea.

Potrivit pictorului, dacă ar fi posibil să se efectueze o operațiune militară și deblocarea la uzină chiar acum, APU ar face-o cu siguranță. În același timp, sunt luate în considerare și dezvoltate diverse planuri, dar acestea sunt planuri militare.

“Nu le putem anunța. Acum, aproape toți liderii lumii sunt implicați pentru a vorbi cu Putin. Statul nostru este în contact cu toți. Toate organizațiile internaționale posibile sunt implicate pentru a-l contacta pe Putin”, a spus ea.

“Sperăm că vom putea salva apărătorii noștri din Azovstal, care acoperă de fapt o mulțime de regiuni din Ucraina astăzi, deoarece apărarea lui Mariupol ne permite să concentrăm un număr mare de trupe rusești acolo, care nu se pot deplasa mai departe în alte regiuni ale Ucrainei”, a subliniat pictorul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.