Vladimir Putin/REUTERS fotoVladimir Putin/REUTERS foto

Președintele rus Vladimir Putin va lupta până la ultimul rus, a construit un astfel de sistem de dictatură a puterii sale la care nu poate renunța.

această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Jdanov în aer Freedom.UA .

“Oricât de mult va exista o oportunitate de a strânge resurse, atât de mult el (Putin) va scoate și va arunca în luptă pentru a-și obține victoria. Nu se poate opri. Pentru el, o oprire este o moarte politică, ca lider, ca dictator, așa cum se crede acolo, ca zeu al Federației Ruse”, a spus el.

Jdanov consideră că nu este surprinzător faptul că Putin încearcă să reînnoiască rândurile armatei ruse în detrimentul “voluntarilor” din țările din apropiere:

“Amintiți-vă, el (Putin) a încercat să angajeze mercenari în Siria, dar răpitorii s-au dovedit a fi acolo, au cerut bani în avans, iar prețul emisiunii a fost mult mai mult decât angajarea kazahilor, Kirghizilor, tadjicilor la fel. Poate că vor fi recrutări în Armenia, poate în alte foste republici ale Uniunii Sovietice”, a sugerat expertul.

“Nu va ajuta. Dar înțelegem acest lucru, oameni cu logică sănătoasă. Putin nu înțelege acest lucru. El crede că dacă acum adună 34 de mii în batalioane de voluntari, dacă îi aruncă în luptă, vor călca în picioare Forțele Armate ale Ucrainei, iar victoria va fi a lui. Așa gândește el”, a adăugat Jdanov.

Reamintim că Administrația Prezidențială a SUA a raportat mai mult de 75 de mii de ruși uciși și răniți în timpul războiului cu Ucraina. Casa Albă consideră că următoarele săptămâni ale războiului vor fi cruciale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *