Putin și-a dat seama deja că pierde informații/foto REUTERS

înainte ca negocierile reale dintre Rusia și Ucraina să fie încă foarte departe.

Vadim Denisenko, consilier al șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, a povestit despre acest lucru în aerul canalului 24. El a menționat că vor fi necesare compromisuri în astfel de dialoguri. Dar, de acum, proiectele de acorduri sunt discutate în mass-media.

“Putin nu va negocia în următoarea săptămână sau două”, a sugerat Vadim Denisenko.

Potrivit consilierului ministrului de Interne, într-un alt discurs, Putin va începe din nou să declare că este “pentru pace”, dar își va repeta narațiunea despre “fasciști” și toate prostiile pe care le poartă propaganda sa.

“Din păcate, acum vorbim despre” negocieri privind negocierile” și nu despre negocieri privind anumite poziții specifice și clare”, a spus Vadim Denisenko.

El crede că chiar și Putin și-a dat seama deja că pierde informații și nu obține un succes serios.

Anterior, sa raportat că poziția Federației Ruse în negocierile cu Ucraina sa înmuiat, dar Ucraina este hotărâtă să lupte până la sfârșitul puterii sale. în același timp, Președintele Volodymyr Zelensky a dat asigurări că prioritățile sale în negocieri au fost destul de clare – sfârșitul războiului, garanțiile de securitate, suveranitatea, restabilirea integrității teritoriale, garanțiile reale pentru Ucraina și protecția reală a Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.