potrivit lui Herbst, Putin încă mai crede în victoria asupra Ucrainei/REUTERSPotrivit lui Herbst, Putin încă mai crede în victoria asupra Ucrainei/REUTERS

Președintele rus Putin poate schimba cursul în ceea ce privește Ucraina atunci când vede că nu o poate învinge. Cu toate acestea, această înțelegere este probabil să vină în curând.

această opinie a fost exprimată de diplomatul American John Herbst, site-ul “azi” rapoarte.

“El poate insista să încerce să câștige timp de un an sau chiar doi”, spune el.

Gerbst sugerează că, cu o astfel de evoluție a evenimentelor, consecințele vor fi rele atât pentru ucraineni, cât și pentru ruși. În cazul unui război prelungit, Statele Unite sunt gata să ofere sprijin pe termen lung Ucrainei, a adăugat el.

diplomatul a evaluat, de asemenea, perspectivele ocupanților să profite de Odessa și alte orașe mari.

“Totul depinde de Putin. Sunt sigur că Rusia nu a avut prea mult succes în acest război. Poate că vor accepta mai mult teritoriu, dar nu vor ocupa orașe mari”, a spus el, prezicând că rușii nu vor merge în Transnistria.

“Poate că vor accepta Mariupol, dar nici acest lucru nu le va fi ușor. Pentru ei, prețul acestui război este extrem de ridicat și mulți înțeleg acest lucru. Dar Putin încă mai crede că poate câștiga cumva”, a adăugat el.anterior, consilierul șefului PO, Alexey Arestovich, a cerut să se pregătească pentru un conflict lung și sângeros cu Rusia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *