Putin pregătește un atac terorist la centrala nucleară de la Cernobîl/foto Unian, Viktor Kovalchuk

Este a 16-a zi de atac la scară largă a Rusiei asupra Ucrainei, în timpul căreia armata lui Putin continuă să asalteze orașele ucrainene. Mai mult, inamicul încearcă să provoace o catastrofă provocată de om în Ucraina.

Potrivit informațiilor ucrainene, președintele țării agresoare, Vladimir Putin, a ordonat pregătirea unui atac terorist la centrala nucleară de la Cernobîl, pentru care Ucraina va fi “învinovățită”.

Pentru a simula implicarea armatei noastre în dezastrul de la Cernobîl, ocupanții încearcă să creeze “dovezi” false pentru a confirma versiunea lor. În special, în zona Aeroportului Antonov din Gostomel, au fost observate camioane frigorifice rusești care colectau cadavrele soldaților ucraineni morți. Există posibilitatea ca acestea să fie date pentru Sabotorii uciși în zona Cernobîlului.

Adică, fără a obține rezultatul dorit dintr-o operațiune militară terestră și negocieri directe, Putin este gata să recurgă la șantajul nuclear al comunității mondiale de dragul concesiilor pentru a sprijini Ucraina.

În prezent, centrala nucleară de la Cernobîl este complet deconectată de sistemele de monitorizare ale Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (AIEA). Stația este dezactivată. Resursa generatoarelor diesel existente este proiectată pentru 48 de ore de asistență pentru funcționarea sistemelor de securitate.ocupanții au refuzat să acorde accesul la stație reparatorilor ucraineni. În schimb,” specialiștii din Belarus ” au mers acolo, la instrucțiunile lui Alexander Lukashenko. Printre aceștia, sub pretextul oamenilor de știință nucleari, disidenții ruși sunt, de asemenea, incluși pentru a organiza un atac terorist, relatează informațiile.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.