în cursul lunii, mercenarii vor fi instruiți la terenul de antrenament /foto REUTERSîn cursul lunii, mercenarii vor fi instruiți la terenul de antrenament/foto REUTERS

În a cincea lună a invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, la Moscova s-a format o unitate militară specială pentru a recruta mercenari.

Acest lucru este raportat de Medusa. Noua formațiune a fost numită Regimentul Sobyanin.

Citește și:  serviciul de informații a spus dacă Federația Rusă va declara război Ucrainei în viitorul apropiat Informațiile au spus dacă Federația Rusă va declara război Ucrainei în viitorul apropiat activistul pentru Drepturile Omului a explicat dacă primirea unei citații de la biroul de înrolare militară înseamnă mobilizare imediată Activistul pentru Drepturile Omului a explicat dacă primirea unei citații de la biroul de înrolare militară înseamnă mobilizare imediată SBU a reținut un colaborator din Odessa care urma să depună jurământ RPD SBU reținut colaborator Odesa, care a fost de gând să jure “DNR”  greva APU în regiunea Kherson: au apărut informații despre lichidarea generalului rus greva APU în regiunea Kherson: au apărut informații despre lichidarea generalului rus

Potrivit publicației, unitatea este parțial finanțată din bugetul Moscovei.

Recrutarea în regimentul Sobyanin a început la 1 iulie. Conform termenilor de recrutare, bărbații cu vârsta sub 60 de ani se pot înscrie. Cei care își exprimă dorința de a lupta împotriva Ucrainei li se promite că vor plăti peste 200 de mii de ruble pe lună.

În termen de o lună, mercenarii vor fi instruiți la terenul de antrenament Mulino din regiunea Nizhny Novgorod, iar apoi vor fi trimiși în Ucraina.

Unul dintre recrutorii din Regimentul Sobyanin este Roman Vladimirovich Vysotsky (Indicativul de apel “bulgar”) — numele complet al unuia dintre foștii comandanți ai miliției populare din RPD. El se numește “comandant de batalion” în regimentul Sobyanin.

Războiul din Ucraina:

pe 24 februarie, Rusia a lansat o invazie pe scară largă a teritoriului Ucrainei independente.

Potrivit martorilor oculari, luptele Buryats pe teritoriul Ucrainei sunt deosebit de crude. Dacă rușii beau mai ales și jefuiesc în teritoriile ocupate, atunci Buryats torturează, violează și împușcă masiv civili.

Începând cu 15 iunie, locuitorii din Cecenia erau șantajați prin răpirea rudelor, tortura și alte metode de presiune dacă refuzau să meargă la luptă în Ucraina.

Începând cu 18 iunie, se știa că Buryatia se îngroapă zilnic, iar Federația Rusă trimite imigranți din regiunile sărace la război.

la mijlocul lunii iunie, au fost confirmate date despre 184 de decese din Buryatia.

La 29 iunie 2022, soțiile Buryats au cerut întoarcerea soților lor din Ucraina.

pe 12 iulie 2022, în mass-media au apărut informații că în Rusia Buryats sări din autobuze pentru a nu merge la război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.