Vladimir Putin/REUTERS fotoVladimir Putin/REUTERS foto

Rusia declanșează un război politic împotriva Ucrainei. Președintele rus Vladimir Putin va depune toate eforturile pentru a aduce Ucraina la masa negocierilor.

Despre asta în aer Freedom.UA a spus celebrul expert militar ucrainean Oleg Jdanov.

“Ar trebui să ne așteptăm la o pauză strategică și să ne așteptăm la izbucnirea unui război politic cu Rusia. Începem deja să culegem primele lucruri cu voi. Putin va folosi toate pârghiile, toate materialele compromițătoare pe care le are pentru a încerca să ne pună la masa negocierilor”, a spus el.

“Și vedem că un astfel de val începe să crească în Occident: că este necesar să se facă compromisuri, este necesar să se rezolve diplomatic. Acest lucru sugerează că Rusia este epuizată și că are nevoie de un răgaz pentru a regrupa toate forțele armate și a crea noi grupuri pentru a relua ofensiva”, a adăugat expertul.

Potrivit Jdanov, în direcțiile Donetsk și Lugansk, în același timp, Rusia va continua să atace:

“Cred că (luptele) nu se vor epuiza și vor continua mult timp. Până la punctul în care ei (trupele rusești) vor conduce în continuare rezerve și le vor arunca în luptă.”

reamintim că Jdanov a comentat și cuvintele ministrului Apărării Alexei Reznikov că războiul din Ucraina se poate încheia înainte de sfârșitul anului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.