Vladimir Putin poate lua Kharkiv dacă orașul este transformat în ruine, crede Evgeny Komarovsky/foto REUTERSVladimir Putin poate lua Kharkiv în cazul în care orașul este transformat în ruine, Evgheni Komarovsky crede/REUTERS foto

Președintele rus Vladimir Putin poate prelua controlul asupra Harkovului numai dacă ruinele Centrului Regional ucrainean rămân.

În Ucraina, ocupanții au capturat orașe întregi doar prin trădare, a declarat candidatul la științe medicale și medicul pediatru Yevgeny Komarovsky într-un interviu acordat redactorului-șef al publicației “Gordon” Ales Batsman.

“Kharkiv poate fi luat doar transformându-l în ceea ce sa făcut cu Mariupol. Asta este, dacă ștergeți orașul de pe fața pământului …”, – a spus el.

Dr. Komarovsky crede că ” el (Putin-Ed.) va lua ruinele.”

“În Ucraina, în principiu, în măsura în care înțelegem, doar ceea ce a fost capturat prin trădare – ei bine, Kherson, Melitopol, Berdyansk – așa este – ceea ce a fost capturat prin trădare, a fost capturat întreg. Orice altceva este capturat numai după ce de fapt… primesc ruine în locul capturat”, a adăugat medicul.

Amintiți-vă că invadatorii ruși au invadat Ucraina dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Oponenții au tras în instalații militare și civile, în special în Kharkiv, au existat multe victime și răniți.

Dușmanii au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din estul și sudul statului ucrainean. Mariupol a fost aproape complet distrus din cauza adversarilor, peste 20 de mii de oameni au fost uciși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.