prin toți indicatorii, trupele rusești sunt acum în criză de abur/foto REUTERS prin toți indicatorii, trupele rusești sunt acum în criză de abur/foto REUTERS

Războiul Rusiei împotriva Ucrainei din partea Federației Ruse este condus de un politician – președintele Vladimir Putin. Prin urmare, armata rusă va efectua acțiuni ofensive către ultimul soldat.

Expertul militar Oleg Jdanov a povestit despre acest lucru într-o conversație cu avocatul rus, activistul pentru Drepturile Omului Mark Feigin pe 16 iunie, scrie TSN.

“Acest război din partea Federației Ruse este condus de politicieni, un politician este Putin. Prin urmare, armata va efectua acțiuni ofensive către ultimul soldat rus. Atât de mulți oameni vor avea…deja îndepărtează grupurile tactice de batalion din alte direcții pentru a îndeplini o sarcină politică”, a spus expertul.

Citește și:  sute de civili nu mai pot evacua din uzina Azot din Severodonetsk - OVA Sute de civili nu mai pot fi evacuați din uzina Azot din Severodonetsk – OVA există cinci nave de asalt amfibii mari în Golful sudic al Sevastopolului-media Există cinci nave mari de debarcare în Golful sudic al Sevastopolului-media  Zelensky a fost instruit să verifice disponibilitatea pentru invazia repetată de pe teritoriul Belarusului Zelensky a fost instruit să verifice disponibilitatea pentru invazia repetată de pe teritoriul Belarusului

“Cert este că, fără a captura cel puțin o regiune – de ce este Severodonetsk atât de important – pentru că aceasta este deja o sarcină politică, nu una militară – Putin nu are nimic de prezentat Societății Ruse de astăzi. Nu există victorie. Nici o singură sarcină a operațiunii militare nu a fost finalizată. Și fiecare informație sau fiecare declarație politică are atât apogeul, cât și căderea. Și acum începe un val de declin al sprijinului. Oamenii încep să pună întrebări: “te lupți de patru luni. De ce te lupți acolo?”Și trebuie să aducă ceva. Prin urmare, va fi”, a explicat Jdanov.

în același timp, el a menționat că, după toți indicatorii, trupele rusești rămân acum fără abur.

Anterior, s-a raportat că, potrivit analistului britanic Michael Clarke, o pauză din cauza intensității luptelor din est este inevitabilă. El a menționat că atât rușii, cât și ucrainenii suferă pierderi grele. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.