Rusia a tras la depozitele de petrol din Ucraina/foto facebook.com/deiukr Rusia a tras la depozitele de petrol din Ucraina/foto facebook.com/deiukr

Aproape un sfert de miliard de grivne de pierderi pentru mediul Ucrainei au fost cauzate de trupele rusești, bombardând depozitele de petrol din regiunile Zhytomyr și Rivne.

Acest lucru este raportat de serviciul de presă al Inspectoratului Economic de stat pe Facebook.

“Aproape 225 de milioane de grivne de pierderi pentru mediul din Ucraina au fost cauzate de ocupanți, tragând la depozitele de petrol din regiunile Jitomir și Rivne”, se arată în raport.

Daunele au fost calculate pe baza poluării aerului atmosferic din cauza incendiilor la depozitele de petrol situate pe teritoriile regiunilor Zhytomyr și Rivne și au fost deteriorate ca urmare a atacurilor cu rachete și bombe ale agresorului, a declarat inspecția.

Reamintim că, din 24 februarie, armata rusă a provocat peste 1.474 de lovituri de rachete asupra Ucrainei. În total, trupele rusești au folosit 2.275 de rachete diferite. Mai mult de 3.000 de lovituri aeriene au fost efectuate de avioane și elicoptere rusești, a spus Vladimir Zelensky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.