rușii suferă pierderi grele în Marea Neagră/foto Unian, Oleg Kutsky />rușii suferă pierderi grele în Marea Neagră/foto de UNIAN, Oleg Kutsky

Trupele rusești încearcă să organizeze o garnizoană pe insula Zmeiny, au desfășurat apărare aeriană.

Acest lucru a fost spus de consilierul șefului OP Alexey Arestovich.

Chiar la locul descărcării echipamentului, forțele ucrainene au scufundat barca de patrulare Rusă Raptor, astfel încât inamicul a avut de lucru suplimentar pentru a curăța teritoriul. 

“(Sunt ruși, ed.) nu s-au putut apropia, au efectuat lucrări care trebuiau să obțină barca scufundată și să ajute alte nave să se apropie de șenile. Au efectuat și au început să se refacă – au aruncat apărarea aeriană acolo și așa mai departe”, a spus Arestovich.

El a clarificat că rachetele puternice anti-navă “Harpoon” ajung acolo.

Citește și:  scenariul Holodomor: ocupanții îi obligă pe fermieri să vândă cereale pentru o melodie (video) Scenariul Holodomor: ocupanții obligă fermierii să vândă cereale pentru o melodie (video) Lisichansk este distrus cu 60% - șeful orașului CAA Lisichansk este distrus cu 60% – șeful orașului CAA “width=” 370 “height =” 130 “lazy =” 1 “alt =” în Centrul de detenție preventivă din Harkov, violatorul a agitat colegii de celulă pentru lumea rusă” /> în Centrul de detenție preventivă din Harkov, violatorul a agitat colegii de celulă pentru “lumea rusă”

După cum a scris UNIAN, pe 28 mai, Ministrul Apărării Alexei Reznikov a confirmat transferul rachetelor anti-navă Harpoon către Ucraina de către Marea Britanie, Danemarca și Olanda. 

Potrivit experților, harpoanele vor elimina forța inamică din Marea Neagră și vor preveni criza alimentară provocată de ruși. 

Harponul are un sistem de localizare radar activ și o cale de zbor ultra-joasă. Avioanele AGM-84, navele RGM-84, submarinele UGM-84, lansatoarele de coastă pot fi folosite pentru lansarea rachetei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.